Pagini

sâmbătă, 10 decembrie 2016

Dorina Rusu, singurul membru CNA care condamnă mizeria de la România TV

Captură video a mizeriei de la România TV
Dorina Rusu, te sprijin din toate puterile mele, adica din suflet, în demersul de a atrage atenția, din postura de membru al Consiliului Național al Audiovizualului, asupra gravului derapaj de la România TV,  și de a propune sancționarea televiziunii care a difuzat un material atribuit grupării Anonymous, material în cadrul căruia s-a afirmat că accidentul de la #Colectiv a fost finanțat de George Soros. Este mai mult decat murdara aceasta facatura. 




„În cazuri de o asemenea gravitate se poate ajunge şi la întreruperea emisiei. Sigur, nu pot să garantez că vor fi de acord colegii mei cu asta, dar mie mi se pare ceva foarte grav. Probabil că fac toate lucrurile astea cu bună ştiinţă, manipulează opinia publică astfel încât să se îndrepte spre un anumit partid, împotriva altora. Aş propune întreruperea emisiei”, a spus Dorina Rusu, pentru News.ro.

Dorina Rusu


Pe aceeași treaptă cu mizeria pe care i-a făcut-o Mihai Gâdea lui Julio Iglesias


Este cel puțin la fel de grav decât ceea ce a făcut Antena 3 în urmă cu doi ani, când Mihai Gâdea l-a pus pe un invitat (fiul lui Iglesias) să spună în limba română „Jos Băsescu!”, fără a-i spune însă ce înseamnă asta. Atunci, CNA a dat o amendă blândă: 15.000 de lei.

Poate ținând cont și de acest precedent, Ovidiu Voicu propune o reacție mai practică:

„Nu mai bine sesizam pe Anonymus ce zic astia despre ei? Sa rezolve dansii prin metode specifice...” (Ovidiu Voicu, pe Facebook)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters