Pagini

luni, 19 septembrie 2016

Gabriel Oprea scapă de urmărea penală și cere anchetarea gropilor prost semnalizate

Senatorii scapă Interesul național de urmărirea penală
L-am ascultat pe Gabriel Oprea, fostul Interes Național, apărându-se în Parlament în cazul Gigină. Totul a fost conform legii, eu nu aveam cum să comand ceva, eram la datorie, veneam de la o instituție de securitate națională, Poliția se ocupă de organizarea traseului etc., nu eram la volan, votați contra (ceea ce colegii lui, intelectualii din Senat au și făcut).


În finalul discursului, Gabriel Oprea și-a permis, asta m-a enervat cel mai mult, să dea indicații procurorilor: cercetările trebuie făcute în direcția „celor trei gropi nesemnalizate”.

„Cred că ceea ce a determinat sunt cele trei gropi. Aici trebuie îndreptate toate cercetările. Au fost prost semnalizate” (Gabriel Oprea)
Eu cred că lucrurile nu se vor opri aici. Nu știu unde, dar votul senatorilor face bine la enervarea oamenilor, parcă prea amorțiți în ultima oră.

2 comentarii:

  1. ...Dar "atacurile" de astazi la adresa guvernului si adresate lui Cilos,facute cu mult tupeu si aroganta de Dragnea si aliatul de nadejde,Tariceanu,n-a trezit pe nimeni???

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters