Pagini

joi, 17 septembrie 2015

Noi oferte din lumea pavajelor

Dacă vă aflați în fericita situație de a vă pune problema pavării sau re-pavării unei curți, sunt sigur că ați prospectat deja piața. Cine știe, însă, poate ați scăpat oferta celor de la Europav, care se ocupă, după cum sugerează și denumirea, cu pavaje și pavele.




Aranjament cu dale pătrate. Sursa: Europav.ro

Dacă ați scăpat-o, vă spun aici câte ceva despre ea, despre firma Europav. Dacă ați trecut pe acolo, articolașul acesta, care poate fi încadrat lejer la capitolul advertorial, e o mică piedică în calea uitării.

Ceea ce mi s-a părut interesant a fost portofoliul: 3100 mp la Teatrul Național, clădirea Green Gate București (2650 mp), Parc de distracții Aqua Magic Park (3200 mp) etc.

Cei care comercializează pavele spun că, pentru amenajarea spatiilor cu trafic intens (benzinarii, parcari, strazi, trotuare etc), pavelele industriale sunt o alternativă mult mai rezistentă la beton. Prezintă avantajul că se montează și se demonteaza individual. Demontarea devine necesară atunci când se reface canalizarea, de exemplu. „În plus, duritatea marita a acestor pavele le face mult mai rezistente la trafic si conditiile meteo, fiind o alegere mult mai durabila si eficienta decat cimentul”, mai spun cei de la Europav,care au și o pagină de Facebook.

Și pavelele pentru curti si gradini sunt foarte rezistente și prezintă același avantaj: se pot scoate si rearanja fara nici o pierdere. „De asemenea, pot fi montate si pe un teren care nu este perfect drept, uniformizandu-l si dandu-i personalitate si eleganta”, se mai arată pe site-ul citat.

Pavelele sunt incadrate in dimensiuni intre 2,5 cm si 6 cm, cu mentiuni explicative, astfel incat sa va puteti alege piesele potrivite gospodariei sau terenului dumneavoastra. Pavelele de 3 cm sunt rezistente in cazul traficului auto, iar cele de 4,5 – 6 cm pot face fata cu brio traficului auto intens. „Astfel, chiar daca decideti sa va decorati gradina sau sa administrati un spatiu industrial, pavelele vor oferi o durabilitate sporita”, zic cei de la Europav.

Prețurile, așadar, sunt în funcție de grosime și de culoare, iar Europav tocmai a operat niște reduceri care le face oferta încă și mai interesantă. Preturile pornesc de la 24 lei/mp, in cazul pavelelor cu dimensiuni de 2,5 cm, dedicate traficului pietonal.

Câteva exemple, în tabelul de mai jos:

Prețuri pavele. Sursa: Europav.ro
Există deci oferte, există probabil cerere, mă aștept să văd curți frumos amenajate, cadre numai bune pentru povești neasemuite.

NOTĂ. Acest articol face parte dintr-o serie de texte din categoria „Pauza de publicitate”, marcate cu (P)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters