Pagini

vineri, 13 decembrie 2013

Angela Filote îi ia locul lui Nicolae Idu la conducerea Reprezentanţei Comisiei Europene

Angela Filote, noul şef al Reprezentanţei Comisiei Europene la Bucureşti
Un comunicat al Reprezentanţei Comisiei Europene din Bucureşti anunţă că noul şef al instituţiei va fi Angela Filote. "Cu peste 20 de ani de experiență în managementul comunicării instituționale, dna Filote a lucrat în România, Turcia și Egipt, iar începând cu anul 2010, la sediul Comisiei Europene de la Bruxelles", se arată în comunicatul dat publicităţii în această după-amiază.


"În anul 1993, dna Filote a fost selectată pentru a configura echipa de presă și informare a noii reprezentanțe diplomatice a Comisiei Europene în România. În această perioadă, ea s-a ocupat de punerea în aplicare a strategiei de comunicare a Comisiei Europene pentru România. A stabilit, de asemenea, relații cu presa locală, națională și internațională și a întreprins activități de informare a publicului, acestea incluzând crearea unei rețele puternice de multiplicatori ai informațiilor europene, alcătuite din 1.000 de parteneri", mai precizează comunicatul. 

Mandatul lui Nicolae Idu, care a durat 6 ani, va expira la sfârşitul acestui an. Începând cu luna ianuarie, Nicolae Idu va lucra cel puţin un an la Bruxelles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters