Pagini

sâmbătă, 27 august 2011

Femeile lui Gigi Becali

 Am luat această fotografie de pe blogul teribil

E cool să te amuzi. Ne-am amuzat de Vadim ani în şir. Ne-am amuzat de Becali (Gigi). Încă ne amuzăm, dar nu e amuzamentul nostru. Zic. Desigur, (auto)sesizarea Consiliului Naţional de Combatere a Discriminării e amuzantă, de asemenea. Şi cu la fel de mult efect. Bine, măcar, că ne amuzăm. Putem zâmbi, pornind de aici, putem da în râs. Iar râsul, se ştie, pune în mişcare un număr considerabil de muşchi ai feţei. E tonic. Ne însănătoşim brusc.

De la ce am pornit? De la câteva citate din Gigi Becali, europarlamentar român.


- „Bărbatul este stăpânul femeii, este pentru femeie ceea ce este Hristos pentru Biserică! Femeile nu se compară niciodată cu bărbaţii, nici la inteligenţă, la nimic. Ele sunt făcute să fie comandate de bărbaţi, să se supună acestora!"

- "(N-am nicio femeie în conducerea vreunei firme ale mele) Niciuna! Şi nu pun nicio femeie, oricât m-ar obliga Norvegia sau Europa!".

- „Dumnezeu a spus că bărbatul e bărbat şi femeia e curvă" (primăvara 2011, a rezultat o amendă de 2.000 de lei de la CNCD)

NOTĂ. Citatele sunt din Adevărul (aici e articolul complet). 

P.S. E jenant şi că instituţia Biserica nu zice nimic atunci când personaje precum Gigi B. pretind că au ei o relaţie specială cu Dumnezeu şi interpretează ciobăneşte cuvântul şi învăţătura Domnului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters