Pagini

duminică, 4 iulie 2010

Brandul de la Dorohoi

Mi-a plăcut titlul articolului din Gândul (vezi un print screen mai jos), si mi s-a părut stupidă (si definitiorie!) declaratia făcută de Elena Udrea în mijlocul sinistratilor din Dorohoi, cărora le-a vorbit despre lansarea, la Shanghai, peste o lună, a brandului turistic al României.

Am ajuns la declaratia asta pornind de la alta, a lui Mihai Voicu: „Probabil că se doreşte vara un soi de Veneţia, iar iarna un patinoar mare pe trei comune, atunci când o să îngheţe apa.”  Am socotit că Mihai Voicu face o glumă proastă. Apoi am văzut despre ce e vorba. „Glumita” lui Voicu nu mai pare atât de proastă, raportat la inadecvarea declaratiei făcute de ministrul Dezvoltării (care a împărtit ciocolată copiilor). Dar ascunde o situatie amară.

Print screen-ul cu pricina. Eu, totusi, cred că Elena Udrea nu va fi, oficial, premier.


UPDATE. Postez mai jos imaginile cu ciocolata si răspunsul Elenei Udrea.O fac din porniri arhivaresti.

"Abia mă suisem în maşină, venisem cu multe ajutoare în delegaţia preşedintelui, coloana pleca, împărţisem ciocolată copiilor, din decenţă faţă de oamenii care mergeau pe lângă maşină, am deschis geamul care nu se deschide mai mult şi am împărţit ciocolate la copiii care mai erau acolo. Imaginile pot părea penibile, rupte din context. Este un efort pe care îl fac, eu, colegii mei, fără să avem această obligaţie. Abia mă urcasem în maşină de un minut, coloana se îndrepta spre Suceava. Nu m-aş fi plimbat cu jeepul printre sinistraţi împărţind ciocolată printre sinistraţi", a declarat Elena Udrea, la Realitatea TV.
Aflată, vineri, în Dorneşti, în timpul vizitei făcute la locuinţele distruse de inundaţii, Ministrul Turismului, Elena Udrea, a împărţit ciocolată copiilor sinistraţi din spatele geamului întredeschis al jeepului ministerial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters