Pagini

luni, 1 februarie 2010

Sufocati de securisti

Am aflat de la Mihai Soica, omul care are informatii beton, că Înalta Curte de Casatie si Justitie a dat verdict (irevocabil) de colaborare cu Securitatea (sintagma politie politică nu mai există, gratie lui Felix...). Stanca ăsta a condus filiala PDL Sălaj ani buni si a fost făcut general de către presedintele Traian Băsescu.
Atunci când l-a răsplătit, Băsescu a spus că-l va degrada dacă se va dovedi că a făcut politie politică. Decizia ÎCCJ (întreaga poveste e în EVZ) e deja veche de 5 zile, dar n-am auzit încă de vreo degradare.

În spatele lui Stancu sunt tabelele cu voturile de la scrutinul din 2008

Toate se leagă, am zis-o si în editorialul de marti. La o zi după verdictul ÎCCJ, La Repubblica scria (fără nico legătură, n-aveau ei de unde să stie ceea ce a aflat Mihai ;) ) că România detine suprematia la servicii secrete. Deci, se poate...

4 comentarii:

  1. As incepe cu cifrele publicate de italieni,cifre care sant luate probabil din statistici oficiale.Asa cum CNSAS l-a scos necolaborator pe autorecunoscutul SRS,bazandu-se pe ceea ce au ei in acte,asa sant si cifrele italienilor:mincinoase.In Romania acelor ani 11000 erau platiti ca atare insa numarul celorlalti "securisti"era infinit mai mare si provenea din marea majoritate a populatiei care isi castigau existenta muncind.Acestia sant cei care astazi ne sufoca ,cei care sant obisnuiti sa obtina profit si dintr-un simplu act de caritate.Iar daca acum sant in pozitii din care ne pot da cu tifla vina o purtam chiar noi, pentru ca i-am tolerat cand i-am vazut la inceputul aparitiei lor in societate,ba chiar i-am aplaudat si propulsat in functii in care pot sa aiba grija unii de altii.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ion: Da, ai dreptate. Nu poti pune pret prea mare pe cifrele oficiale ale lui Ceausescu. Dar merită păstrată ideea (iar pe cifrele de acum poti pune pret).

    RăspundețiȘtergere
  3. Monser Calin,in 89 in aparatul DSS erau 6430 ofiteri, subofiteri, personal civil la care poti adauga 7 generali(nu mai multi).Nu stiu cum te-au sufocat securistii pentru ca acest Stanca nu a negat niciodata ca a fost ofiter de securitate, deci nu mai era nevoie sa se cheltuie banul public sa es afle ce deja se stia!!!!Daca a ajuns fraudulos in top 300 sa se aplice legea si sa ramana chel, daca a avut idei si a muncit , felicitari.Nu inteleg de ce atata inversunare inpotriva a unui infim de oameni ....majoritate din cei ce lucrau in 89 nu au arestat, nu au trimis la canal ...dupa tine, Mihaiu si alti cativa trebuiesc lapidati, faceti-0!!!! Sa vedem cine arunca piatra....e rusinos ca dupa 20 de ani sa vorbesti (scri) despre securisti...pana si comunistii aia raii , in 64, adica dupa 20 de ani , au facut pace sociala....voi, telectualii romani doriti razbunare... niste hahalere care nu sunteti in stare de nimic, nici macar sa scrieti ca lumea....

    RăspundețiȘtergere
  4. @Anonim: Mesajul tău dovedeste încă o dată ceea ce stiam: esti ceea ce scrii. Multumesc pentru demonstratie si, după cum spuneau strămosii nostri, dacii, închei cu un îndemn: mai răsfirati!

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters