Pagini

miercuri, 6 ianuarie 2010

Mici probleme în Pedeleparadis

Cum Băse zice că nu-l mai interesează politica, cine va fi sef în PDL după ce el se va retrage? Stiu, asta se va întâmpla hă-hă-hă, peste ani buni. Dar, mi s-a tot zis, în PDL se trage la gioale. Da, chiar si în partidul-mamut sunt frecusuri. Nu mari, mici.

După alegeri, erau zvonuri insistente: aripa veche (Videanu, Blaga, Berceanu) se opune intentiei lui Băse, care, chipurile, ar vrea premier independent. Altele, că nimeni n-o mai suportă pe lidera în roz. Abia episodul Honorius a scos niste săbioare din teacă. (Văd că Cristi Preda o tine înainte, în vreme ce Sever Voinescu, care vorbea despre probeleme cu resursele umane, dă nitel înapoi. Cu cârcoteala, vreau să zic.) Comentariile lui Stolojan nu se pun. Cred.

Cel mai interesant mi se pare zvonul despre Baba, omul lui Boc, pregătit să stea în coasta lui Blaga, în fruntea DGIPI. Cică ar fi doar un zvon de genul „pasărea mălai visează”, lansat de însusi Baba. O fi. Zvon-nezvon, Blaga nu se simte super-relaxat cu chestia asta.

Atât.

2 comentarii:

  1. Asa o sa o ia astia pe urmele PNTCD cat de curand. Sunt pe cale sa isi atinga nivelul maxim de incompetenta in cam toate domeniile.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Adrian Mihalcioiu: Mi-e teamă că da.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters