Pagini

miercuri, 27 ianuarie 2010

Cum scapă PNL de cianuri?

Am primit comunicatul PNL prin care partidul condus de Crin Antonescu se distantează de pozitia Adinei Vălean (sotia lui Crin Antonescu) în legătură cu Rosia Montană. Redau câte ceva, să rămână:


Partidul Naţional Liberal îşi menţine poziţia împotriva proiectului Roşia Montană, poziţie exprimată în repetate rânduri de liderii partidului şi manifestată în perioada guvernării liberale. Reamintim că acest proiect a fost blocat în acea perioadă, pe considerentul unui raport costuri-beneficii net defavorabil societăţii româneşti. Atragem atenţia că seminarul prezidat de europarlamentarul liberal Adina Vălean la Bruxelles nu implică în nici un fel PNL. Mai mult, Adina Vălean nu a exprimat nici un punct de vedere, nici măcar personal, în sensul promovării proiectului Roşia Montană ... (scandalul în jurul seminarului) a fost inflamat în mod artificial şi folosit pentru deturnarea atenţiei opiniei publice de la principalii promotori ai intereselor Gold Corporation în România: Guvernul Boc şi ministrul Adriean Videanu".

Un politician de talia Adinei Vălean trebuia să stie în ce se bagă. Refuz să mă gândesc că totul are un pret. Dar PNL va avea de plătit de pe urma acestei initiative - va trebui să explice mult si bine că e împotriva proiectului si că nu „s-a vândut”.

Până una alta, am găsit pe site-ul Militiei Sprituale imaginile de mai jos, care sunt fără cuvinte:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters