Pagini

miercuri, 1 aprilie 2009

Votează serviciile schimbarea?


Agenţia Mediafax a pus mâna pe un document întocmit în ziua de 25 martie 2009 de „Ministerul Federal (austriac – n. mea) pentru Afaceri Europene şi Relaţii Internaţionale”, document pregătitor vizitei în România a ministrului austriac de externe. Este vorba despre un document-tip folosit de oficiali ai unui stat înainte de a se întâlni cu oficiali ai altui stat. Până aici, nimic deosebit.

Diferenţa o fac menţiunile referitoare la implicarea preşedintelui Traian Băsescu, care „a exercitat presiuni foarte mari pentru reforma justiţiei şi a chemat la el toţi responsabilii în domeniu cerându-le, printre altele, capul lui Năstase".

Facsimil din documentul cu pricina, descărcat de pe Mediafax, unde era „la liber”


Interesant nu e că Băsescu a cerut capul lui Năstase, asta o ştiam, interesant e că lucrul ăsta „s-a scurs” şi că, acum, documentul explodează în media din România.

Pronostichez că se va bate multă monedă pe acest lucru (intervenţia preşedintelui întru influenţarea unui dosar – căruia Năstase nu oboseşte să-i spună dosar politic), iar faptul că Traian Băsescu este lovit dinspre serviciile secrete îmi întăreşte convingerea că varianta „serviciile votează schimbarea”, despre care am scris zilele trecute, e tot mai plauzibilă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters