Pagini

luni, 30 martie 2009

Celula Mitrea

Miron Mitrea a confirmat pentru hotnews ceea ce ştiam pe propria-mi piele: că partidele au oameni plătiţi ca să comenteze articole, editoriale, pe site-urile ziarelor, sau să trimită sms-uri cu scopul de a influenţa/manipula o anumită parte a opiniei publice. Mitrea susţine chiar că el a inventat chestia asta, la PSD („Eu am înfiinţat celula din Kiseleff 10”, spune el, mândru), dar recunoaşte că primii care au venit cu această găselniţă sunt cei de la PDL.

Mitrea zice că PSD foloseşte 2-3 astfel de „specialisti”, PNL 6-7, iar PDL 10-15.
Cum vi se pare acest job?

2 comentarii:

  1. Lumea paralela a Internetului creste ca Fat-Frumos, intr-un an cati altii in 10. In momentul in care audientele au atins un prag critic, in mod natural au aparut si agitatorii...

    Mai neplacuti mi se par moderatorii ce au grija sa pastreze o anume directie a comentariilor afisate, sau regula ca acestea sa fie afisate doar daca primesc mai multe note de + decat de -, ambele metode folosite constant pe Hotnews.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Ionut: N-am stiut povestea asta cu + si cu - de la hotnews, dar stiu cativa amici care mi s-au plans ca nu le-au aparut comentariile pe acolo (si nu sunt agitatori!). Deh.

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters