Pagini

luni, 16 martie 2009

Ceilalti nu contează. Tom Cruise da

Am văzut zilele trecute, pe TV100 Viasat, un film făcut în 1983 de Francisc Ford Coppola după o carte a lui S.E. Hinton: The Outsiders. Filmul nu e nici prea-prea, nici foarte-foarte (când se va face un remake, va fi ceva reusit) – nu despre asta vreau să vorbesc.

M-a impresionat distributia: joacă monstri hollywoodieni sacri, precum Patrick Swayze, Tom Cruise, Rob Lowe, Matt Dillon, Emilio Estevez. Totusi, rolurile principale le au doi actori cu nume mai putin răsunătoare: C. Thomas Howell si Ralph Macchio. Am făcut o mică incursiune pe The Internet Movie Database, un site care le stie pe toate, si am aflat că, totusi, cei doi au jucat ulterior în câteva filme tari. Dar niciunul, nici amândoi împreună, n-au câstigat în total, în toată cariera, cât a primit Tom Cruise 17 ani mai târziu, pentru un singur film: 75 milioane de dolari pentru Mission Impossible II!





Priviti filmul din 1983, priviti rolul lui Tom Cruise. E sters, nu contează. Câti bani ati paria pe viitorul actorasului de atunci si câti pe cel al protagonistilor adevrati ai unui film, totusi bunicel, făcut de un regizor de marcă, pornind de la o carte excelentă?

Dacă e să mă leg de titlul filmului din 1983, pot zice că „ceilalti” nu contează. Tom Cruise da. Dar asta aveam să o aflăm abia peste un număr de ani. În anul 1983, lucrurile păreau un pic altfel.

De aceea e frumoasă viata, pentru doza ei de imprevizibil. Pentru că niciodată nu poti să spui, cu certitudine, că asa e, cum si se pare tie la un moment dat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters