Pagini

miercuri, 25 februarie 2009

Asumarea lui Felix

O ştire mică pentru ziare şi televiziuni, însă, dacă-mi permiteţi, mare la scara istoriei, prin grozăvia ei: la o conferinţă a preşedinţilor de Parlamente din UE, care va avea loc la Paris, din partea României vor participa Roberta Anastase (şefa Camerei Deputaţilor) şi Dan Voiculescu (viceşeful Senatului).


Mare şmecherie, veţi zice. Important nu e că vorbim despre o conferinţă de doi bani (poate trei). Enorm e că, încet-încet, nici n-o să mai tresărim la vestea că România e reprezentată de un personaj pe care îl consider din cale-afară de dăunător. Faptul că ni-l asumăm pe Felix cu atâta nonşalanţă cred că vorbeşte despre decăderea noastră morală profundă.

Cât despre Pufoasă, aici e o altă discuţie. Prin comparaţie, asumarea ei nu mai pare atât de teribilă. Care-i problema? O pălărie prea mare? A murit cineva din asta?

2 comentarii:

  1. Mai, cu tanti Anastase putem sa fim mandri, doar atat! La conferinta aia, ne vom prezenta cu o (fosta) ,,frumusete'' a Romaniei! Frumusete de ,,reportofon''! E vorba de Dan Voiculescu, cel mai frumos motan informator! Frumos ca ,,Dunarea''!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dan, Roberta arată bine, e prezentabilă. Nu stiu însă cât poate fi ea luată în serios, la o adică, si aici nu mă gândesc că trăim într-o lume de misogini.

    Cât despre Felix, mare belea!

    RăspundețiȘtergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters