Pagini

marți, 23 august 2016

Noua provocare de marți pentru ziua de miercuri


Satul Castagnola, aflat pe malul lacului Lugano. Foto: Calin Hera
Unii oameni au norocul să trăiască în așa-zise guri de Rai. Pe Pământ sunt multe astfel de guri de Rai. Când avem norocul să le vizităm, ne e bine. Ajută la karma. Uneori, le fotografiem. Împărtășim. Miercurea fără cuvinte e un loc de împărtășire. Aceasta e o introducere pentru o nouă Provocare de marți pentru ziua de miercuri.

Acum, despre Provocare. Vă provoc să aduceți în binecunoscutul tabel fotografii în care, într-un fel sau în altul, printre eroi se află NORII. Căci rareori există peisaje minunate din care să lipsească NORII. Altfel spus, este o temă generoasă. Aproape orice fotografie are un NOR al ei. Aproape oricine a umblat, măcar o dată, CU CAPUL ÎN NORI.

Fotografia care însoțește această Provocare a fost făcută pe lacul Lugano, Elveția. E o imagine a satului Castagnola.

Să ne vedem fotografiile cu bine!

NOTĂ. Autoarea Provocării de astăzi se numește Oana Ivan. O prietenă mai nouă a Miercurii fără cuvinte, al cărei nume l-ați putut întâlni în tabelul nostru. Dacă ați avut curiozitatea să dați click pe link, ați ajuns pe contul ei de Instagram. Iar acolo... Acolo se află foarte multe fotografii apreciate de sute de followeri, la care Oana Ivan lucrează de obicei cu multă atenție. E genul de fotograf pasionat atent la detalii, care se bazează în același timp pe inspirație, pe norocul de a fi la momentul potrivit în locul potrivit. Universul Oanei, așa cum reiese din fotografiile postate pe Instagram și pe Facebook (își pregătește cu minuțiozitate și un blog), este unul aparte. Vă las să îl descoperiți. Ridicând, firește, mănușa pe care o aruncă azi.

2 comentarii:

  1. Voi alerga după câţiva nori şi revin mâine. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu un ochi să fii atentă pe unde mergi. Mie mi s-a întâmplat uneori să, cu capul în nori fiind, dau în gropi. Sau în gropițe :)

      Ștergere

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters