Pagini

vineri, 11 martie 2016

Concurs „Reporter și blogger european”, ediția 2016

Logo Reporter și blogger european

Vă anunț cu bucurie că tocmai a fost lansată noua ediție a unui concurs foarte drag mie: „Reporter și blogger european”.



„Reprezentanța Comisiei Europene își propune să-i încurajeze pe jurnaliști și bloggeri să se specializeze în analiza informațiilor care provin de la instituțiile europene și a subiectelor europene în general”, explică organizatorii, care îi invită pe jurnaliștii și bloggerii interesați de subiectele europene să trimită, până pe 31 octombrie 2016, articole și materiale proprii, pe teme europene, publicate în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2016.



Cu alte cuvinte, Reprezentanța Comisiei Europene îi încurajează pe jurnaliști și pe bloggeri să scrie cât mai pe înțelesul cititorilor despre lucruri care îi interesează pe aceștia în cel mai direct mod, deși uneori nici nu își dau seama.

Vor fi acordate opt premii, constând în tablete iPad, câte unul pentru fiecare dintre categoriile de mai jos:

  1. Presă audio (comentariu/analiză) – minimum 3 materiale înscrise în concurs
  2. Presă video  (comentariu/analiză) – minimum 3 materiale înscrise în concurs
  3. Presă scrisă și online  (comentariu/analiză) – minimum 3 materiale înscrise în concurs
  4. Opinie / editorial (orice mediu: audio, video sau presa online) – minimum 3 materiale înscrise în concurs
  5. Reportaj, anchetă, interviu (orice mediu: presă sau blog) – minimum 3 materiale înscrise în concurs
  6. Blog  (text comentariu/analiză/opinie publicat pe blogul personal sau pe o platformă comună) – minimum 3 postări înscrise în concurs
  7. Galerie (imagine ilustrativă – fotografie, infografic original – însoțită de un comentariu relevant pentru tematica de concurs, din orice mediu – presă sau blog) – minimum 3 materiale înscrise în concurs
  8. Social media admin. Orice participant care se înscrie cu materiale într-una dintre categoriile 1 - 7 poate participa și câștiga la categoria social media admin, cumulând astfel două premii.

La fiecare categorie se acordă un singur premiu.


Toate detaliile despre ediția din acest an a concursului se află pe site-ul Reprezentanței Comisiei Europene. M-aș bucura să participe cât mai mulți cititori ai acesti blog. Eu am urmărit cu interes și edițiile precedente. Baftă!

NOTĂ: Juriul va acorda prioritate participanților ce nu au fost premiați în ediția trecută. Astfel, în cazul în care diferența între notele finale ale participanților nu este mai mare de 5 puncte, premiul se va acorda participantului care nu a mai fost premiat în ediția precedentă a concursului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters