Pagini

miercuri, 30 iulie 2014

Oare se alege Castelul Corvinestilor cu ceva din chestia asta?

OLG, o loterie ambitioasa din Canada, isi face reclama agresiva cu Castelul Corvinestilor
Am aflat ca o loterie din Toronto isi face reclama tiparita cu dragul meu castel din Hunedoara. Dincolo de mandria patriotica (patriotismul local il bate pe cel national adeseori), n-am cum sa nu-mi pun intrebari.

marți, 29 iulie 2014

Anunţ pe bune. O firmă germană angajează în România

Jürgen Einspenner angajează români
Cineva din Germania m-a întrebat dacă pot da o mână de ajutor pentru nişte amici care au o firmă şi vor să se extindă în România. Pot, mi-am zis, gândind că, cine ştie, poate fac bine vreunui prieten.

Despre ce e vorba?

miercuri, 23 iulie 2014

Mintea lui Ponta cea de pe urmă

Victor Ponta a făcut abia în această după-amiază ceea ce era normal să facă înainte de a merge în Parlament cu proiectul de reducere a CAS: s-a întâlnit cu reprezentanţii mediului de afaceri şi le-a prezentat argumentele pe baza cărora guvernul condus de el a decis să ia, acum, respectiva măsură.

marți, 22 iulie 2014

Poate aţi uitat ce model propune Rusia

Dacă mai avea cineva dubii în legătură cu ceea ce înseamnă modelul de societate propus de Rusia, tragicul accident aviatic din Ucraina ar trebui să funcţioneze ca o hârtie de turnesol.

luni, 7 iulie 2014

Războiul buricului pământului

Dosarul ICA, în care personajul vedetă este Dan Voiculescu, e genul de subiect de presă care nu poate fi evitat. Cum să nu vorbeşte despre asta? Voiculescu este printre ultimii „oligarhi” care încă n-a avut prilejul să urce cu cătuşe într-o dubă pe care scrie „arest preventiv”. Este, s-o recunoaştem, una din cele mai vânate imagini ale acestor zile.

joi, 3 iulie 2014

Boul sau jigodia

Laura Georgescu, înaintea unei şedinţe CNA 
Numele Laurei Georgescu, şefa de la CNA, şi-a făcut loc timid dar decisiv pe prima pagină în agenda unei zile dominată mediatic de calificarea Simonei Halep în semifinale la Wimbledon şi de milionul de euro pe care Dan Voiculescu i l-ar fi dat sau nu lui Bercea Mondial ca să-l compromită pe Traian Băsescu. O performanţă notabilă, datorită căreia scaunul Laurei Georgescu se clatină ca la balamuc.
Pentru cei care au deschis mai târziu televizoarele, un citat: „M-a forţat jigodia de Georgică Severin (şeful Comisiei de Cultură din Seant, n.n.) să le dau lor cuvântul. Eu înnebunesc că tu mă pui, pe boul de Ghiţă şi pe România TV să-i acopăr şi tu nu profiţi de…”

PA-uri, poezii şi mirări

Uneori recunosc: bărbaţii pur şi simplu nu înţeleg nimic. Scriu despre asta pe blogul meu secret ;)

Din lume

free counters